Новият лидер в атаката на Левски - Джавад Ел Джемили говори

...
Новият лидер в атаката на Левски - Джавад Ел Джемили говори
Коментари Харесай

Ел Джемили: Имаме всички шансове за Топ 3, защото не изоставаме с много точки от ЦСКА

Новият водач в офанзивата на Левски - Джавад Ел Джемили говори за престоя си на " Герена " и най-близките му цели с екипа на столичния гранд. Ето какво сподели той пред сътрудниците от " Дарик ".
 В Левски са удовлетворени, Марин Петков блеснал в точния миг
В Левски са удовлетворени, Марин Петков блеснал в точния миг

Куп скаути го гледали против Полша

" Много добре мина акомодацията ми, през цялото време беше сносно. Има още доста за възстановяване в играта ми. Това е градация, вървим нагоре. Целият тим загуби двама доста значими играчи в лицето на Уелтън и Роналдо, доста значими играчи за нас, само че ние продължихме пътя си и се оправяме добре. В тима ме ценят доста високо, пристигнах тук, с цел да мога да оказа помощ на тима, това беше опция, от която желаех да се възползвам.

Идва този мач със Славия, той е значим за нас, би трябвало да спечелим, с цел да понижим изоставането от челната тройка, а по-късно идват забавните мачове, които са против Лудогорец, Черно море и ЦСКА, които ще дефинират нашата позиция в класирането.

Имаме всички шансове за Топ 3, тъй като не изоставаме с доста точки от ЦСКА и оттова нататък ще вървим малко по малко. беше моя неточност, която за малко да коства гол от контраофанзива, взех неприятно решение, фаул и добре, урокът беше, че би трябвало да поемам отговорности, че би трябвало да знам по какъв начин да работя във всяка съответна обстановка, с цел да продължа да оказвам помощ на тима и да давам най-хубавото от себе си. И добре, това беше неприятно решение, което имаше своите последици и това е.
 Легенда на Левски се тормози: Венци Стефанов добре ще подтиква славистите
Легенда на Левски се тормози: Венци Стефанов добре ще подтиква славистите

" Ако те разчитат единствено на това, че им върви против Левски, няма да им се получи "

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР